Voortgang Fusie

Geachte ouders / vertegenwoordigers en jeugdleden. Hieronder een korte samenvatting met betrekking tot de fusie van VV Boerakker en SVMH.

De stand van zaken is als volgt.  Momenteel word er door beide verenigingen hard gewerkt om bij aanvang van het nieuwe seizoen zoveel mogelijk zaken geregeld te hebben.

Er zijn verschillende commissies bezig om dit in te richten. Enkel zaken hieronder op een rijtje :

  • Er wordt momenteel gewerkt om een nieuw bestuur samen te stellen. Heb je hier zelf interesse voor of denk je dat je wat in het huidige bestuur kan betekenen , meld je dan aan bij het huidige bestuur of geef het aan bij het jeugdbestuur.
  • Naast de seniorenteams , het damesteam en de zaalteams zal de volledige jeugd ook onder 1 verenigingsnaam vallen. We zijn druk bezig met de indeling voor de teams van volgend seizoen en dit wordt zo snel mogelijke gepresenteerd.
  • De nieuwe clubnaam en het nieuwe clubtenue zullen ook snel worden gepresenteerd , de definitieve keuzes worden snel gemaakt door beide hoofdbesturen en de assisterende commissies.
  • Verschillende leiders en trainers zijn al weer benaderd voor volgend seizoen , helaas gaat niet elke leider of trainer door. Op dit moment zijn en gaan we op zoek naar drie nieuwe jeugdtrainers. Helaas zijn deze niet zo makkelijk te vinden. We doen hier on uiterste best voor , maar kunnen nog geen belotes maken.
  • We zijn continue op zoek naar ouders / vertegenwoordigers die in elke vorm dan ook een vrijwilligersfunctie binnen de club willen innemen.
  • Speellocaties zullen volgend seizoen zowel weer in Boerakker als in Niebert zijn , verdeling volgt.

Binnenkort zal er een datum volgen voor de oprichtingsvergadering en hierin zal een nieuw bestuur moeten worden gekozen. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld , aangezien hier ook extra informatie zal worden gegeven. De datum zal snel volgen , dus houdt de site of groepapp goed in de gaten.